Tjenester

Lakkering

Vi samarbeider med de fleste merkeforhandlere i vårt nærområde og leverer daglig kvalitets lakkreparasjoner, alt fra parksensorer, speildeksel og bensinlokk til hellakkeringer. Vi innehar kompetansen og bruker fabrikk godkjente produkter og reparasjonsløsninger. Vårt hoved fokus er billakkering, men vi tar på oss oppdrag på alt som kan sprøytemales.

Billakkering

Lakkering av biler er hovedsakelig hva vi som lakkeringsverksted holder på med, men det innebærer ofte mye mer enn hva man i utgangspunktet tenker seg. Det dreier seg i utgangspunktet om å reparere eller behandle overflater som har fått skade eller slitasje. En overflatereparasjon er satt sammen av flere operasjoner som utføres før man får det endelige resultatet. Dette kan være alt fra oppretting og sliping, til sparkeling og grunning hvor man til slutt sliper på nytt og lakkerer, lakkeringen består som oftest av minst to lag der klarlakk sprøytes på som det siste laget. 

Billakkeringen kan ofte omfatte flere prosesser som for eksempel plastreparasjon.

 

Smartere reparasjon av bilskader

«Spot Repair» er en «SMART repair» metode for reparasjon av lakkskader på din bil. Dette er en raskere og rimeligere lakkreparasjon som brukes der skaden kun er påført et mindre område og der kun den ytterste overflaten er blitt skadet. Skadeområdet blir behandlet slik at man unngår fargeforskjeller samtidig som mest mulig av original lakken forblir intakt.

 

Fordelene med spot repair er:
•Raskere reparasjon
•Lavere kostnader
•Mer miljøvennlig
•Lavere materialforbruk
 

Felgreparasjon:

Felgene til bilen din kan også repareres og lakkeres dette vil være lønnsomt i de tilfeller der er snakk om litt dyrere aluminiums-felger.
•Gratis vurdering og taksering
•Felgreparasjon er godkjent i henhold til. TÜV (Tysk godkjenning)
•Utbedrer typiske fortauskantskader
•Fjerner korrosjon
 

Lakkfri bulkoppretting:

Også kalt PDR som står for (Paintless dent repair). 

I enkelte tilfeller hvor bilen har fått en bulk kan dette rettes opp uten at man trenger å lakkere. Lakk-fri bulkoppretting er en metode hvor man bruker forskjellige spesialverktøy til å forsiktig massere ut bulker.

 

Dette gir deg flere fordeler:
•Lavere tidsforbruk
•Høy besparelse av materialer
•Bevarer originallakken og unngår fargeforskjeller
•Ingen tap av original fabrikk kvalitet

Overflatebehandling

Foruten lakkering så kan overflatebehandling også være at overflaten på lakken behandles ved voksing og polering. Dette er nødvendig for at lakken på bilen skal holde seg så godt som mulig.

 

Lyktrenovering

Om du har et lykteglass som er slitt, kan dette medføre anmerkning på EU kontrollen. Dette kan vi som oftest reparere uten at du må skifte ut lykta. En profesjonell utbedring av frontlyktene vil kunne øke din bils verdi. Etter reparasjon er frontlyktene beskyttet mot gjentagende slitasje i minimum 2 år.
•Fjerner UV skader, riper og silikon misfarge i alle typer front- og baklykter
•Full restaurering av lysstyrke og kjøresikkerhet
•Sparer tid og miljø
 

Plastreparasjon

Om det er blitt skade på en bildel av plast, det være seg støtfanger eller annet, vil vi som oftest kunne reparere dette så man slipper å kjøpe ny.

Tune Billakkering AS er godkjent medlem av Norsk Bilplast Teknikk

NBT er en reperasjonskjede som reparerer skadede plastdetaljer med ansvar for kvalitet og miljø.

Vi lever opp til de strenge krav til utstyr og rutine som Norges bilbransjeforbund krever.

Eksempel på plastreperasjon kan være en bilfanger som er sprekt opp etter et sammenstøt.  Plastdelene sveises sammen igjen ved bruk av spesial-lim og i noen tilfeller at man smelter inn en armerings tråd i metall. Dette gjøres før vi pusser – sparkler – pusser og lakkerer til slutt. Det blir oftest billigere enn å kjøpe ny fanger. Det vil også spare miljøet ved at man slipper å benytte seg av bruk og kast metoden.

Lakkering av kjøkkenfronter

 

Kjøkkenfornying er også en av de tjenestene vi kan bidra med. Noen ønsker seg en spesiell finnish på sine kjøkkenfronter og det er noe vi kan ordne. Det kan også være enkelte møbler hvor man ønsker et spesielt utseende så kan vi også ordne dette. Stikk innom for å slå av en prat om det, pris på våre tjenester kan avtales på forhånd. Våre ansatte står klar til å levere etter ditt ønske. Velkommen skal du være.